Til mor

I en travl hverdag med tusinder af gøremål er det vigtig at du først og fremmest passer godt på dig selv. Her er fire kosttilskud der hver dag hjælper tusindvis af travle mødre med at holde humøret, aktivitetsniveauet og kroppens forsvarsmekanismer i top.

Eskimo-3 – passer godt på hjertet

Eskimo 3 er en højkoncentreret fiskeolie med omega-3 fedtsyrer, med en veldokumenteret effekt på hjerte, hjerne og syn. Samtidig er Eskimo-3 kåret som den reneste fiskeolie på markedet og produceret under 100% bæredygtige forhold.

Læs mere om Eskimo-3

Mivi Total Plus – vigtige vitaminer og mineraler

Mivi Total Plus er et naturligt og letoptageligt vitamintilskud der sikrer at du får alle de næringsstoffer kroppen har brug for i en travl hverdag. Mivi Total Plus inholder den optimale balance af vitaminer og mineraler, proteiner, spormineraler samt bioflavonoider.

 

Vi anbefaler (x) en skefuld om morgen enten ’au naturel’, eller i juicen, smoothien.

Læs mere om Mivi Total Plus

Strath – 61 naturlige vitalstoffer

Strath er et unikt urtegærprodukt med 61 vitalstoffer, der giver et vigtigt boost til kroppens naturlige modstandskraft. Strath er blevet brugt af danske børnefamilier i mere end 20 år og vi modtager ugentligt breve fra mødre, der fortæller hvor glade de er for produktet.

Læs mere om Strath

Arctic Root – mere overskud i hverdagen.

Artict root er ren energi udvundet direkte fra den europæiske ’bjergplante’ rosenrod, og hjælper til at løfte såvel dit mentale og fysiske aktivitetsniveau. Arctic Root er blåstemplet som naturlægemiddel, med en veldokumenteret og hurtigtvirkende effekt mod fysisk og mental træthed som resultat af en travl hverdag samt efter perioder med stress eller sygdom.

 

Vi anbefaler to tabletter inden morgentandbørstningen – så er den fysiske og mentale præstationsevne i top fra dagens start.

Læs mere om Arctic Root

Cardi E-Plus – beskyttelse mod frie radikaler

Frie radikaler er en af kroppens største fjender og kan forvolde stor skade på cellevægge, proteiner, signalstoffer og selve arvematerialet i cellekernen. Cardi-E, med en patenteret blanding af effektive E-vitaminer (tokoferoler) beskytter effektivt kroppens celler mod oxidativt stress og frie radikaler.

Læs mere om Cardi E-Plus