Til far

Det kræver sin mand at være forælder. Og en hel del energi. Her er vores anbefaling til tre veldokumenterede kosttilskud, der giver travle fædre ekstra energi på jobbet, mere overskud til familien, og som samtidig passer godt på både hjerte og hjerne.

Eskimo-3 – styrker hjerne og hjerte

Alle mænd har gavn af et stærkt hjerte og en velfungerende hjerne. Eskimo-3 er en højkoncentreret fiskeolie med omega-3 fedtsyrer, der er yderst veldokumenteret for sin positive virkning på hjertet, hjernen og synet. Eskimo-3 er samtidig kåret som den reneste fiskeolie på markedet.

Læs mere om Eskimo-3

Mivi Total Plus – vigtige vitaminer og mineraler

Hvem kan ikke bruge lidt ekstra energi? Mivi Total Plus er en letoptagelig vitamineliksir med den helt rigtige balance af vitaminer og mineraler, proteiner, spormineraler og bioflavonoider.

Læs mere om Mivi Total Plus

Arctic Root – mere overskud i hverdagen.

Artict root er ren energi udvundet direkte fra den europæiske ’bjergplante’ rosenrod, og hjælper til at løfte såvel dit mentale og fysiske aktivitetsniveau. Arctic Root er blåstemplet som naturlægemiddel, med en veldokumenteret og hurtigtvirkende effekt mod fysisk og mental træthed som resultat af en travl hverdag samt efter perioder med stress eller sygdom.

Læs mere om Arctic Root