Til børn

Børn er i kontakt med hundredvis af andre børn hver evig eneste dag. Der bliver leget, spist, klatret, gravet og udforsket. Her kan et ekstra boost i hverdagen være hårdt tiltrængt. Disse tre produkter er udviklet specielt til at virke forebyggende og give børn et vigtigt boost i hverdagen.

Strath – et boost til børn i alle aldre

Strath indeholder 61 forskellige vitalstoffer fra 50 forskellige urter, der ruster børn til mødet med dagligdagens påvirkninger. Strath i dråbeform er både let at indtage og optage, og øger samtidig optagelsen af næringsstofferne i maden, hvilket gør det til et populært kosttilskud til børn i alle aldre.

Læs mere om Strath

Eskimo-3 Kids

Eskimo-3 Kids indeholder en kombination af essentielle omega-3-6-9 fedtsyrer samt D-vitamin, der bidrager til normal vækst og udvikling af knogler hos børn. Og så smager den fantastisk, og kan få selv det mest kræsne barn til at elske ’fisk’.

Læs mere om Eskimo-3 Kids

Eskimo-3 Kids Chewable

Eskimo-3 Kids Chew er, ligesom Eskimo-3 Kids, sprængfyldt med sunde fedtsyrer og gør det ekstra nemt for de små poder at få den gavnlige virkning fra frisk fiskeolie. De vingummilignende geletabletter med frisk smag af appelsin får selv det mest kræsne barn til at ’spise’ fisk med et smil.

Læs mere om Kids Chewable